Detingut el conductor del cotxe que es va encastar contra un camió estacionat d’escombraries

Una vegada va sortir de l’hospital on se’l va haver de tractar d’una fractura al turmell, l’home, de 54 anys, va ser arrestat per l’alcoholèmia positiva que va presentar

Els equips de seguretat i salvament intervenint en l'accident.
Els equips de seguretat i salvament intervenint en l'accident.

Quan va sortir de l’hospital després que se l’atengués per la fractura de turmell que es va fer, el conductor del Toyota Corolla que poc abans de la mitjanit de diumenge a dilluns es va encastar contra un camió d’escombraries estacionat al costat de la carretera CG-2 a l’altura de Valira Nova, a Encamp, va ser detingut. Havia donat una alcoholèmia positiva notable elevada. Força superior al 0,8 màxim permès. De fet, la combinació entre alcohol i una carretera gelada hauria estat clau perquè el Corolla anés a parar sota el camió aparcat.

Al cap d’unes hores, i després de passar a disposició judicial, l’home va ser alliberat amb les mesures corresponents, que passaran per la retirada del permís de conduir per un termini de temps que no ha transcendit. Sia com vulgui, l’home, de 54 anys, es va fracturar, com s’ha dit, el turmell, i la seva acompanyant, de 63 anys, es va fer una fractura de tíbia entre altres coses. També va haver de ser ingressada a l’hospital.

Comentaris

Trending