Detingut un camioner per conduir begut amb una taxa d’alcoholèmia d’1,95

L'avís el van donar dues persones des d'una benzinera d’Encamp i es tracta d’una de les quatre detencions que la policia ha practicat aquesta setmana circular sota els efectes de l’alcohol

control alcoholemia
control alcoholemia

La policia ha detingut aquesta setmana quatre persones per conduir sota els efectes de l’alcohol, entre elles un camioner amb una taxa d’1,95 grams per litre de sang, D’altra banda, els agents també han detingut un jove amb el permís retirat.

El cos d’ordre va detenir dimecres a la tarda un camioner resident de 46 anys per conduir begut. L’avís el van donar dues ciutadanes des d’una benzinera d’Encamp, quan van veure que l’home s’aturava i baixava del vehicle amb clars símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol. Quan els agents el van controlar li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar positiu amb un resultat 1,95 grams per litre de sang. Els altres detinguts són tres residents de 18, 38 i 40 anys arrestats amb taxes d’1,24, 1,35 i 1,74 grams per litre de sang, respectivament.

La policia també ha detingut aquesta setmana un altre resident de 19 anys per circular a una velocitat elevada per la CG2 i amb el permís de conduir retirat.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending