Detingut per una batussa a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Escaldes

El que havia de ser una nit plàcida després d’una festa entre amics i familiars va acabar a cops, especialment entre dos dels assistents

La batussa ha tingut lloc en un conegut local de la zona del Prat Gran, d'Escaldes.
La batussa ha tingut lloc en un conegut local de la zona del Prat Gran, d'Escaldes. ARXIU

La policia ha detingut aquesta matinada un home resident arran d’una picabaralla que hi ha hagut a l’exterior d’un local d’oci nocturn d’Escaldes, a la zona del Prat Gran. En principi, un grup de persones havia acudit a l’esmentat local per finalitzar el que havia de ser una festa entre amics i familiars. Però tot plegat, i sense que les fonts policials consultades n’hagin pogut concretar el motiu, va acabar embolicant-se.

Malgrat que en la batussa hi van participar més persones, al final haurien estat dos els que es van enganxar. L’alerta a la policia, procedent de responsables del local i d’altres clients de l’establiment, s’hauria donat poc després de la 1 d’aquesta passada matinada. S’han presentat un parell de patrulles fins al lloc del requeriment i després d’unes diligències mínimes s’hauria detingut un dels participants en l’altercat, que n’hauria agredit un altre.

Amb tot, i segons les fonts consultades, més enllà de la revolada, els crits i el soroll, el dany causat a l’agredit hauria estat mínim. No consta ni tan sols que hagués de rebre una assistència mèdica. Almenys, no pas de forma rellevant. Tanmateix, s’estaria a l’espera de si la víctima dels cops presenta una denúncia o si la cosa queda en un embolic més amb l’alcohol com a convidat de pedra. Però molt actiu.

Comentaris (1)

Trending