Detingut per agredir un home a la sortida d’un local d’oci nocturn

La matinada de dissabte a diumenge un resident va donar un cop de puny a un altre, que va requerir atenció mèdica per ferides lleus a la cara

Comentaris

Una imatge del despatx central de la policia.
Una imatge del despatx central de la policia. Toni Solanelles

La Policia ha detingut aquest cap de setmana un home per agredir un altre a la sortida d’un local d’oci nocturn a la capital. Durant la matinada, el resident va donar un cop de puny a un altre, provocant-li ferides lleus a la cara. Per aquest motiu, es va requerir l’actuació dels agents, així com dels efectius mèdics, tot i que les lesions són de poca consideració.

La matinada de diumenge, a les 5:00 h, la Policia va detenir un resident de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. L’arrest es va produir a la sortida d’un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, on es va iniciar una baralla amb un altre home, que va resultar agredit pel primer.

Així, a les portes del local es va començar la discussió, que va acabar amb el detingut donant un cop de puny al segon a la cara. Li va provocar ferides lleus, però que van requerir l’atenció d’equips mèdics i, per tant, es va procedir a l’arrest de l’agressor.

Comentaris

Trending