Detinguda una parella a Santa Coloma per agredir-se mútuament

La dona va sortir al carrer a demanar ajuda davant els cops que estava rebent de l’home però al final els agents també la van arrestar

Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Una parella de mitjana edat veïna de Santa Coloma ha estat detinguda les darreres hores després d’haver-se agredit mútuament. La policia va ser alertada per un altre veí de la zona. I és que inicialment la dona, com va poder, va sortir al carrer per demanar ajuda, denunciant que la seva parella l’estava agredint.

Els fets van passar, segons que ha sabut ara l’Altaveu, pels volts de les 4 de la tarda d’aquest dijous. Arran de l’alerta veïnal, una patrulla policial es va desplaçar d’urgència al carrer del Cedre, que és on hi havia l’incident. Després de frenar l’enfrontament, els agents van fer les oportunes indagacions i van acabar concloent que no només havia rebut la dona, sinó que hi havia hagut agressions mútues.

Davant d’aquesta circumstància, i constatat el fet que tots dos cònjuges presentaven marques compatibles amb les esmentades agressions recíproques, van ser arrestats tots dos. Home i dona han passat la nit a les cel·les del despatx central de la policia i aquest migdia han passat a disposició judicial.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending