Detinguda una parella per agredir-se mútuament

La Policia va haver d’acudir a la urbanització de Terra Vella, a Andorra la Vella, per la discussió entre un home i una dona

Un vehicle de policia.
Un vehicle de policia. POLICIA D'ANDORRA

La Policia va detenir aquest dissabte al vespre una parella que, aparentment, s’hauria agredit mútuament. L’home i la dona es trobaven a la zona de la urbanització de Terra Vella, a Andorra la Vella, i els agents van acudir alertats per la forta discussió que mantenien. De fet, van acabar a cops l’un amb l’altre i arrestats tots dos.

Al volt de les 21:00 h d’aquest dissabte es va produir la detenció per violència domèstica a Andorra la Vella. La Policia va acudir alertada per les persones de la zona de Terra Vella que van ser testimonis de la forta discussió que es produïa en el si de la parella. Van arribar a les mans, l’un amb l’altra i viceversa, i van haver de ser arrestats tots dos.

L’agressió mútua es va poder constatar pels agents que van acudir al lloc, per aquest motiu, tant l’home com la dona es van traslladar fins al despatx central arrestats. Se’ls acusa d’un delicte contra la integritat física i moral.

Comentaris (3)

Trending