Detinguda per intentar evitar l’arrest de l’home que la pegava

La policia va intervenir inicialment en saber que hi havia un jove que estava bufetejant la seva parella enmig d’una plaça pública

Un cotxe policial.
Un cotxe policial. Toni Solanelles

Una noia de 19 anys va acabar detinguda dimecres passat a la nit després d’intentar evitar que la policia arrestés la seva parella. Resulta que la policia va haver de mobilitzar-se en rebre un avís que en un espai públic d’Andorra la Vella un home estava bufetejant una dona. Quan els agents van anar per detenir l’agressor, l’agredida va dir de tot menys bonics als agents.

Davant d’aquesta situació, els policies van procedir a detenir l’home, de 27 anys, com a autor d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. I a la dona, que va intentar interposar-se en l’arrest del primer proferint injúries de tota mena als agents, se l’a va acabar emmanillant per un delicte contra la funció pública i l’honor.

No van ser les úniques detencions, la setmana passada, relacionades amb la violència de gènere, que la policia tracta sempre com a domèstica. Dilluns passat, en un establiment d’Andorra la Vella, la policia va haver de detenir un home resident de 41 anys perquè va amenaçar la seva exparella.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending