Detinguda una dona per agredir els agents després de deixar el cotxe mal aparcat

La policia ha realitzat aquesta passada nit tres arrests més per possessió d’estupefaents en quantitats molt petites i per positiu en alcoholèmia després d’un accident amb danys materials

Comentaris

Agents de policia fent un control.
Agents de policia fent un control. POLICIA D'ANDORRA

Aquesta passada nit la Policia ha realitzat fins a quatre detencions a diferents punts del país. Destaca l’arrest d’una dona que ha agredit els agents, que han acudit avisats pel servei de circulació de la Massana. La resident, de 54 anys, havia deixat mal aparcat el vehicle i, en ser multada, ha mostrat una actitud força agressiva. D’altra banda, també s’ha detingut tres persones més, dues d’elles per possessió d’estupefaents i l’altra per positiu en alcoholèmia després d’un accident de danys materials.

Una dona, resident de 54 anys, havia deixat el vehicle mal estacionat a la Massana aquesta passada nit. Com és lògic, han intervingut els agents de circulació de la parròquia per tal d’interposar la corresponent sanció. Aquí han començat els problemes amb l’actitud de la dona, que s’ha anat agreujant progressivament. Finalment, s’hi ha hagut d’avisar a la patrulla de policia perquè intervingués.

La reacció de la dona a l’arribada dels agents ha estat encara més desproporcionada. Ha proferit crits, insults i amenaces. A més, ha agredit als policies, que finalment han procedit a la seva detenció veient que la seva actitud estava lluny de tranquil·litzar-se. Se l’acusa d’un delicte contra la funció pública i contra la integritat física.

D’altra banda, durant un control a un aparcament d’ús públic a Canillo s’han efectuat dues detencions per possessió d’estupefaents. La primera d’elles, a un resident de 31 anys, i la segona, a un no resident de 26 anys. Ambdós portaven a sobre una quantitat molt petita de droga. Finalment, i arran un accident de danys materials també s’ha arrestat el conductor del vehicle després de constatar que era positiu en el control d’alcoholèmia, amb una quantia de 0,60 grams d’alcohol per litre de sang.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending