Detenen dos joves que anaven a vendre heroïna i haixix al Roser d’Ordino

La policia els va interceptar i els va localitzar fins a disset embolcalls amb la droga, 7,3 grams de la primera substància i 20,8 de la segona

Un cotxe de policia circulant pel carrer.
Un cotxe de policia circulant pel carrer.

La policia va detenir diumenge dos joves residents amb 7,3 grams d’heroïna i 20,8 d’haixix arran d’un dels controls rutinaris que es van fer en el marc de la celebració del Roser d’Ordino. El fet que la droga anés distribuïda en diferents embolcalls, fa pensar el cos d’ordre que la intenció era vendre’ls durant la nit. Tots dos han estat posats ja a disposició judicial.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de la mitjanit. Els agents es trobaven fent tasques de vigilància i van interceptar els dos joves, de 20 i 22 anys respectivament. Un cop se’ls va escorcollar es van localitzar les substàncies estupefaents.

En concret, portaven set embolcalls de plàstic amb heroïna, droga el consum de la qual sol ser baix al país, i deu més d’haixix. Si ja la simple possessió de les dues substàncies hagués suposat la detenció, encara més per com la portaven. Fonts del cos han deixat clar que tenen la seguretat que anaven a Ordino a buscar clients, aprofitant la celebració festiva.

En total, les set bosses d’heroïna suposaven un pes de 7,3 grams. Pel que fa a l’haixix, la quantitat decomissada ascendeix a 20,8 grams.

No és pas l’única intervenció policial vinculada a la salut pública del cap de setmana. Ja divendres, pels volts de les sis de la tarda, els agents van interceptar a la frontera del riu Runer un turista de 31 anys que accedia al país amb dues pastilles d’LSD i set grams de marihuana.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending