Detenen després d’una petita persecució la conductora èbria d’un Porsche Macan

Altres usuaris de la via han alertat de la conducció temerària d’un vehicle que a punt ha estat de provocar un parell d’accidents

Els policies demanant explicacions a la conductora.
Els policies demanant explicacions a la conductora. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquesta nit la conductora d’un Porsche Macan després d’una persecució pel centre d’Escaldes i Andorra la Vella. Altres usuaris de la via han alertat de les maniobres estranyes i la conducció temerària d’un vehicle d’alta gamma. De fet, el Macan, negre, a punt hauria estat de provocar almenys dos accidents.

Un cotxe camuflat de la policia ha sortit en persecució del vehicle que feia els estranys i l’ha aconseguit fer aturar, poc abans de les 10 de la nit, al carrer Prat de la Creu de la capital, a l’altura de l’aparcament Centre Ciutat 2. Els agents han pogut constatar com la conductora presentava signes d’haver begut. I les proves d’alcoholèmia ho haurien confirmat. La dona resident ha donat prop d’1,5 grams d’alcohol per litre de sang en el control, i en conseqüència ha estat detinguda acusada d’un delicte contra la seguretat en el trànsit.

Comentaris (13)

Trending