Detenció per intentar introduir vint grams de droga per la frontera hispanoandorrana

Els agents emplaçats al punt fronterer del riu Runer van controlar una persona en possessió de 6,5 grams de metamfetamina, 8 grams de marihuana i 5,8 grams d’haixix

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.
Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana. POLICIA D'ANDORRA

Vint grams de droga de diferent categoria i classe. La pretenia introduir una persona que arribava al Principat a través de la frontera hispanoandorrana. El control policíac es va dur a terme aquest dimarts al punt fronterer del riu Runer, segons que ha explicat aquest dilluns la policia en un comunicat.

En concret, la persona que accedia al Principat i que va ser controlada al punt fronterer estava en possessió de 6,5 grams de metamfetamina, 8 grams de marihuana i 5,8 grams d’haixix. El detingut era un turista que va ser expulsat després de condemnar-lo per la via ràpida.

El dia abans, i com ja es va informar, i arran d’un control rutinari de circulació, es va identificar una persona que es trobava en possessió de 0,5 grams de cocaïna, i 0,5 grams de marihuana. També va donar positiu en la prova de tòxics salivar.

Durant la setmana passada deu persones han estat detingudes per positius d’alcoholèmia, i una per positiu a la prova de tòxics, tractant-se d’una dona i deu homes d’edats compreses entre 19 i 54 anys. Els interessats van donar una taxa d’entre 0,93 g/l i 3,21 g/l. Entre ells un conductor de 22 anys implicat en un atropellament, i que va donar un resultat positiu d’1,65 g/l.

Comentaris

Trending