Desplegament a la urbanització la Solana d’Engolasters per una falsa alarma

El que semblava que havia de ser un foc en una teulada ha quedat en una mala combustió d’una caldera

Agents dels bombers i de la policia en una intervenció anterior.
Agents dels bombers i de la policia en una intervenció anterior. eduard ros

Dotacions dels bombers -una de les quals ni tan sola ha arribat a lloc, ha girat cua abans- i una patrulla com a mínim de la policia s’han desplegar vers 2/4 de 8 d’aquesta tarda per l’alerta que hi havia un foc que previsiblement havia pres en una teulada d’un edifici de la urbanització de la Solana d’Engolasters, a la parròquia d’Escaldes-Engordany. Sortosament, tot ha quedat en un ensurt.

De fet, en un més dels ensurts que hi haurà a partir d’ara una vegada es posen en marxa les calefaccions per apaivagar el fred i no s’ha fet el treball necessari de neteja de les calderes amb la cura adient. Justament, segons que han explicat diverses fonts i testimonis presencials, una mala combustió d’una caldera ha estat l’origen del fum que inicialment semblava que podia ser causat per un incendi en un sota-teulat.

Per sort, res de tot això ha succeït, i una vegada aclarit l’origen de tot plegat, agents del cos de salvament i extinció d’incendis el que han fet, per tancar del tot la qüestió, ha estat mesurar el nivell de monòxid de carboni que hi havia a l’edifici i rodalies per evitar un nou ensurt, la possibilitat que es generés qualsevol mena d’intoxicació.

Comentaris

Trending