Desallotgen un edifici de plaça Rebés per la mala combustió d’una caldera

L’alarma ha saltat pel fort fum que ha provocat l’aparell així com per la pudor de gasoli, però els bombers han controlat ràpidament la situació

Els vehicles dels bombers al costat de l'edifici afectat.
Els vehicles dels bombers al costat de l'edifici afectat.

Ensurt el que s’ha viscut a primera hora de la tarda a la plaça Rebés. La causa? La mala combustió d’una caldera que s’acabava d’activar pensant ja en l’hivern. El fum i la forta pudor que ha generat ha obligat a intervenir els bombers, que han desallotjat varies persones de l’edifici, entre les quals els treballadors d’una oficina de Crèdit Andorrà.

Els fets han tingut lloc pels volts de les tres de la tarda. L’alarma ha saltat pel fum i la forta pudor del gasoli. Cap a la zona s’han desplaçat efectius de bombers amb un camió i un vehicle de comandament. Ràpidament han comprovat que no hi havia cap incendi, però sí que s’ha optat per desallotjar algunes persones per acabar d’assegurar la situació.

Aquestes situacions són habituals en aquestes dates, coincidint amb l’activació de mecanismes de calefacció i de xemeneies, després de mesos sense funcionar. En alguns casos, en no fer-se un mínim manteniment es provoquen aquests ensurts, com va passar divendres passat a un edifici d’una urbanització d’Engolasters.

Comentaris

Trending