Denuncia penal dels mossos a un conductor andorrà per duplicar la velocitat

L’home, de 42 anys i veí de la capital, circulava a 187 km/h per la C-14 a l’Urgell, en un tram limitat a 90 km/h

Una imatge del vehicle andorrà denunciat pels mossos
Una imatge del vehicle andorrà denunciat pels mossos Mossos d'Esquadra

Els mossos d’esquadra van denunciar ahir penalment un conductor de 42 anys, veí d’Andorra la Vella, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària. L’home conduïa a 187 km/h per la C-14 a l’Urgell, en un tram limitat a 90 km/h.

Ahir, pels volts de les 20:45 h, durant un control de velocitat que es va muntar a l’altura del punt quilomètric 64.5 de la C-14, dins del terme municipal de Verdú, a l’Urgell, els mossos van detectar el conductor. Els agents van aturar el vehicle i, després d’identificar l’home, li van notificar que estava denunciat penalment per un delicte contra la seguretat viària i van immobilitzar el cotxe. L’andorrà haurà de comparèixer el proper dijous davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Molts usuaris de les xarxes socials han expressat sorpresa en veure la imatge del vehicle multat, assegurant que l’havien reconegut com un taxi elèctric del país. Tot i que el cotxe no portava l’aparell lluminós a la part superior que l’identifica com a taxi, la pintada lateral sembla indicar que sí que es tractaria d’aquest vehicle.

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending