Denuncia un home acusant-lo de pegar la seva filla i els dos implicats ho neguen

L’acusat, un resident de 63 anys, va ser detingut i ha estat processat per maltractament en l’àmbit domèstic, un delicte major de lesions i un altre d’amenaces

Punts de sutura en un mentó, en una imatge d'arxiu.
Punts de sutura en un mentó, en una imatge d'arxiu. ARXIU

El suposat agressor ho nega. La presumpta agredida també. Però la mare d’ella va interposar una denúncia per les lesions sofertes per la dona, d’una quarantena d’anys. L’acusat? L’home amb qui la suposada víctima manté una relació. Encara que els dos implicats neguen que les ferides que presentava la dona tinguin res a veure amb l’agressió denunciada, el cert és que l’home, un resident de 63 anys, va ser detingut. Per un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic.

La mare de la dona, que presentava un tall a la barbeta i morats per tot el cos, hauria denunciat sense cap mena de dubte ni dilació l’home, amb el qual la seva filla manté una relació sentimental sense conviure-hi. La dona, la mare, estaria segura que les lesions, els blaus, la ferida amb punts de sutura al mentó que presentava la seva filla eren causades per l’home. De fet, la denúncia li va valdre la detenció.

Tant la víctima com l’agressor -presumptes tots dos- haurien negat els fets. És a dir, les lesions no les podien negar de cap manera. Però l'acusat va negar ser-ne l'autor i la dona les hauria atribuït al fet d’haver caigut per una escala. Les versions, però, no van pas acabar de ser pas creïbles. Ni per a la policia ni per als responsables judicials. L’home va ser posat a disposició judicial aquest dimecres a la tarda i va ser processat per maltractaments en l’àmbit domèstic i sengles delictes majors de lesions i d’amenaces. Certament, l’home va ser posat en llibertat una estona abans de la mitjanit. Però la investigació continua oberta i, per tant, el cas pendent de jutjar-se si és que es corroboren els elements presumptament delictius.

Comentaris

Trending