Demana auxili a la policia perquè no pot sortir del cotxe i acaba detinguda per encarar-se a agents

La dona, una resident de 40 anys, ha estat arrestada aquesta matinada passada al Pas de la Casa, a la sortida del túnel d’Envalira, i presentava un estat d’embriaguesa notable

Un dels accessos al túnel d'Envalira.
Un dels accessos al túnel d'Envalira.

La policia ha hagut de detenir aquesta matinada passada una dona, resident russa de 40 anys, que encara no se sap ben bé perquè ha estat ella mateixa la que ha alertat els agents advertint-los que tenia un problema amb el vehicle i no en podia sortir. Quan la dotació ha acudit al lloc per prestar el seu auxili la dona s’ha acabat enfrontant als uniformats i l’encarament ha estat de tal dimensió que finalment els agents han optat per detenir-la.

La situació, gairebé còmica sinó fos pel moment de tensió viscut i perquè ha acabat amb un arrest, s’ha donat pel tomb de les 2 de la matinada al Pas de la Casa. A pocs metres de la sortida del túnel d’Envalira. La dona ha contactat amb la policia tot assegurant que no podia sortir del cotxe. Els responsables d’atendre l’advertiment ja haurien notat que la comunicant no estava en els seus millors cabals.

Però quan els agents han acudit sobre lloc la situació encara ha sigut pitjor. La dona presentava un destacat estat d’embriaguesa i atesa la seva reacció davant els policies, ha acabat detinguda acusada d’uns delictes contra la seguretat col·lectiva (per conduir beguda) i contra l’honor, la llibertat i la funció pública per tota la batussa amb els agents. Aquest dimecres a la tarda hauria estat posada a disposició judicial.

Comentaris

Trending