L’N-145 recupera la normalitat un cop retirats els vehicles implicats en l’accident

El sinistre s’ha produït passats dos quarts de tres de la tarda i ha provocat retencions entre els quilòmetres 2 i 3 de la principal via d’accés a Andorra des de Catalunya

El tram de l'N-145 on ha tingut lloc l'accident.
El tram de l'N-145 on ha tingut lloc l'accident. Google Maps

Un accident de trànsit a la Nacional 145 ha provocat retencions a la principal via d’accés a Andorra des de territori català. El sinistre s’ha produït entre els quilòmetres dos i tres i ha originat cues en els dos sentits de la marxa durant aproximadament una hora, fins que s’han retirat els vehicles implicats.

L’accident, segons han informat via xarxes tant el Servei Català del Trànsit com l’Agència de Mobilitat ha tingut lloc pocs minuts després de dos quarts de tres de la tarda, una mica més endavant de l’encreuament que permet accedir al poble d’Anserall i, de fet, agafar l’antic revolt del Polvorí habilitat des de fa unes setmanes pel tancament del túnel.

En el xoc s’han vist implicats dos turismes. Un dels conductors ha quedat atrapat dins l’habitacle i, per això, els bombers l’han hagut d’excarcerar, tot i que sense que hagi patit ferides de gravetat. Els dos ocupants de l’altre vehicle, dos homes de 23 i 70 anys, han estat atesos a l’hospital de la Seu.

A conseqüència del sinistre s’han generat retencions en els dos sentits de la marxa. Aquestes han afectat el tram comprès entre els quilòmetres 2 i 3 de la via.

Les complicacions de trànsit s’han allargat aproximadament una hora. Ha estat el temps que s’ha necessitat per retirar de la via els cotxes implicats en el sinistre i netejar totalment la calçada. Ara ja es circula amb normalitat per l’N-145.

Etiquetes

Comentaris

Trending