Els ferits en l’accident d’anit a Valira Nova es van fracturar el turmell i la pelvis

El conductor d’un Toyota Corolla va perdre el control del vehicle circulant en direcció a Escaldes i es va encastar contra un camió de les escombraries que estava estacionat a la zona

Els equips de salvament i seguretat intervenint en l'accident.
Els equips de salvament i seguretat intervenint en l'accident.

Fractura de turmell el conductor i fractura de tíbia i lesions a les lumbars l’acompanyant. Els dos ferits en l’accident de circulació que hi va haver poc abans de la mitjanit de diumenge a dilluns a la carretera general CG-2, a l’altura de l’urbanització Valira Nova, a Encamp, estan ingressats al centre hospitalari pendents dels respectius tractaments. Tots dos són residents i de 54 i 63 anys respectivament.

Els dos ferits circulaven amb un Toyota Corolla que es desplaçava d’Encamp cap a Escaldes poc després 2/4 de 12 de la nit. En un moment donat, el vehicle va perdre el control i va anar a parar, almenys parcialment, sota un camió Mercedes Benz Arocs, de la recollida de les escombraries, que hi havia estacionat a la zona. L’accident va passar a pocs metres de la sortida del túnel de Ràdio Andorra, en direcció al centre del país. Agents de circulació d’Encamp, de la policia, sanitaris del SUM i bombers es van traslladar fins al lloc de l’accident.

Malgrat que no han transcendit les causes de l’accident,  sí que és clar que una part del turisme hauria anat a espetegar sota del camió de les escombraries. També és evident que entre les baixes temperatures i la desfeta de la neu que havia caigut entre dissabte i una part de diumenge està generant clapes de gel que resulten molt perilloses tant a la calçada com a la voravia, facilitant les relliscades.

Comentaris

Trending