A cops de puny per no dur ben posada la mascareta

Dues patrulles de la policia han hagut d’intervenir en un centre comercial per una batussa entre dos clients amb el port indegut de la protecció facial com a origen

Una de les patrulles que ha hagut d'intervenir.
Una de les patrulles que ha hagut d'intervenir.

Dues patrulles de la policia han hagut d’intervenir en un centre comercial d’Andorra la Vella després que una discussió entre dos clients a l’interior del local perquè un d’ells, suposadament, no portava degudament col·locada la mascareta hagi derivat amb una baralla a cops. Els fets han passat poc després de les 11 del matí i davant de l’agressivitat de la situació els responsables de l’hipermercat han decidit avisar el cos d’ordre.

Segons testimonis presencials, almenys l’home que suposadament duia mal posada la mascareta tenia ensangonades algunes parts del rostre, essencialment a l’altura de la boca. Els agents han actuat a l’exterior del centre comercial cap a on s’havien portat les dues persones enfrontades. La policia ha controlat l'agressor -que no detingut- i ha aixecat la corresponent acta per la comissió d'una falta (contravenció penal). Ara, quan la Batllia ho consideri oportú, citarà l'acusat.

Malauradament, no és un fet inhabitual que en espais com aquest centre hi hagi discussions per les mesures anti-Covid malgrat l’esforç que puguin fer els encarregats de l’establiment i els membres dels equips de seguretat per mirar de llimar les diferències i demanar per les bones que les persones que accedeixen als locals portin degudament posada la mascareta i usin els gels hidroalcohòlics que es posen a la disposició, igual com els guants en segons quines seccions.

La policia ha hagut d’intervenir durant la nit per deixar constància de diversos incompliments en matèria de seguretat pública, molts d’ells lligats a les recomanacions sanitàries com el port de la mascareta o el fet que s’agrupin més persones del que caldria per consumir alcohol en llocs públics.

Comentaris (14)

Trending