A cops d’ampolla per una noia que no estava interessada en cap dels dos contendents

Tot i que tant els implicats com alguns testimonis dels fets ocorreguts la matinada de dissabte a la part alta d’Escaldes van assegurar que només s’havien usat els punys, la víctima presentava un trau al cap de sis centímetres

L'incident va passar a la part alta d'Escaldes.
L'incident va passar a la part alta d'Escaldes. ARXIU

Tots els contendents són gent amb pocs o molts problemes. O, més que això, que per sort o desgràcia, volent-ho o no, en més d’una ocasió estan ficats en batusses de poc o molt calat. La darrera poc després de la mitjanit d’aquest dissabte. Dos joves es van acabar barallant i un d’ells va acabar amb un important trau al cap. Un es va haver d’adreçar a l’hospital, a què les assistències mèdiques li col·loquessin uns quants punts de sutura i, l’altre, acabar detingut per un delicte contra la integritat física. Per les lesions causades, és clar.

Segons les fonts consultades, el motiu de la batussa entre els dos joves seria una noia. Suposadament, tots dos la pretenien. I la noia, aparentment, no tenia cap interès ni en l’un ni en l’altre. Pel que sia, la situació, viscuda inicialment a l’interior i, després, a l’exterior d’un bar de la part alta de l’avinguda Carlemany, passada la mitjanit de dissabte, va derivar en una batussa que va quedar en un dels dos protagonistes de la baralla amb un trau al cap d’uns sis centímetres segons les fonts consultades. El consum d’alcohol també va tenir a veure amb tot plegat.

La policia va ser alertada del fet al tomb de la 1 de la matinada. Com que qui més qui menys, dels participants o testimonis de l’altercat, ja havien tingut alguna que altra connexió prèvia amb el cos de l’ordre, tothom va mirar d’esquivar el que va poder. No hi havia dubte que l’agressor, de 23 anys, quedaria detingut. Com així va ser. Des d’un primer moment es donava per fet que l’agressió determinant havia estat amb una ampolla de vidre.

Però quan els agents van ser a lloc, tant els implicats directes en la baralla com els testimonis que hi havia a la zona van assegurar que tot havia estat degut a cops de puny. Les fonts consultades, però, han manifestat que la ferida que presentava la víctima al cap no era compatible de cap manera amb una lesió feta amb els punys. Poc o molt, tots eren conscients que admetre l’ús d’una botella, que jurídicament es pot assimilar a la utilització d’una arma, tenia unes implicacions molt més greus. D’aquí, segurament, que s’admetessin només els cops de puny.

Comentaris (3)

Trending