El controlen per orinar al carrer al Pas i acaba detingut per portar navalles prohibides

La policia ha hagut de fer més d’una intervenció per aldarulls aquesta matinada passada a la localitat fronterera, on hi ha una elevadíssima ocupació, especialment de turistes joves originaris de Bèlgica

Vehicles de policia al Pas de la Casa.
Vehicles de policia al Pas de la Casa.

Ell que orinava tan pinxo, a la via pública, això sí, i al final ha acabat dormit a les cel·les de la policia. Duia al damunt dues navalles d’unes dimensions prohibides i, per tant, se l’ha detingut acusat d’un delicte de port d’arma il·legal.

Tot ha derivat de l’orina. Fent els controls que s’estan fent de manera reforçada aquests dies, agents de la policia han demanat explicacions a l’home pel seu comportament. I en el marc d’aquest control ha estat quan s’han descobert les navalles. Per pixar on no tocava, hauria estat una multa administrativa. Els ganivets li han comportat la detenció.

La passada nit ha estat força moguda al Pas de la Casa. La de l’home dels ganivets no ha estat l’única detenció. I és que aquests dies s’han incrementat els aldarulls de la mateixa manera que s’ha incrementat el nombre de persones que ocupen la localitat fronterera. L’afluència turística és molt elevada, amb uns 2.000 joves turistes originaris de Bèlgica com a principals visitants.

Comentaris (2)

Trending