Controlen un home que anava colpejant vianants pel centre d’Andorra la Vella amb un bastó

Es tracta d’un resident amb diversos antecedents i que no té pràcticament ni domicili fix que els darrers dies està protagonitzant diversos petits altercats

Moment en què els agents introdueixen l'home i les seves pertinences al cotxe policial.
Moment en què els agents introdueixen l'home i les seves pertinences al cotxe policial.

Agents del servei de circulació d’Andorra la Vella i, posteriorment també, funcionaris de policia, han controlat un ‘conegut’ resident amb diversos antecedents per qüestions diferents que aquesta tarda de diumenge no ha tingut cap altra idea que colpejar diversos vianants que passaven pel centre de la capital, al tomb de la Rotonda i de les avingudes Consell d’Europa i Bonaventura Armengol.

Amb una motxilla a l’esquena -no seria el primer dia que viu en qualsevol racó de món, atès que com aquell que diu no té pràcticament no domicili fix- i un bastó de muntanya, era justament amb aquest objecte amb el quan molestava i alguna cosa més els vianants. La situació s’ha donat pels volts de les sis de la tarda i davant el comportament de l’home, no s’ha trigat gaire en actuar i abans de 2/4 de 7 agents de la policia ja l’introduïen en un cotxe retolat per traslladar-lo cap a les dependències de l’Obac.

En principi, es tractaria d’una contravenció penal, és a dir, una falta que no comporta ni tan sols detenció. De fet, l’home ha estat retingut a la confluència dels carrers Bonaventura Armengol i Sardana d’Andorra la Vella. Alguns vianants, espanyols, per exemple, haurien mostrat la seva intenció de denunciar els fets, encara que no era gens clar que s’acabés donant el pas.

El que és clar és que tant la policia com molts agents de distints serveis de circulació del país coneixen l’home, que des de fa molt temps vagueja amb suport social o ni això. Els darrers dies hauria protagonitzat altres petits altercats i, fins i tot, algun furt normalment per poder menjar. De fet, era un dels sospitosos d’haver especejat dos anyells en bordes d’Ordino, sense que mai s’hagi pogut aclarir el fet.

Comentaris (12)

Trending