Controlats quatre menors del Lycée per assetjar i intentar agredir companyes

Els pares d’algunes de les noies afectades, d’entre 12 i 14 anys, tenen intenció de presentar denúncia dilluns farts del comportament dels suposats agressors

Els fets van iniciar-se a l'exterior del Lycée i van anar cap a la Baixada del Molí.
Els fets van iniciar-se a l'exterior del Lycée i van anar cap a la Baixada del Molí. ARXIU

Pares i mares d’estudiants del Lycée, noies, d’entre 12 i 14 anys tenen intenció d’interposar una denúncia, dilluns, contra altres menors que estudien al mateix centre després que aquest divendres hi hagués l’enèsim altercat a l’exterior de l’equipament educatiu. Aquest cop va haver d’intervenir la policia i es va endur controlats quatre nois, d’una dotzena d’anys, al despatx policial, per tal d’elaborar el pertinent informe i ‘aixecar acta’ del succeït.

Els fets haurien ocorregut després de les 4 de la tarda de divendres entre el centre educatiu i la Baixada del Molí, amb corredisses que finalment van portar ciutadans que passaven pel carrer a haver de cridar l’alto i a la intervenció d’una agent del servei de circulació que va ser qui va acabar activant la policia. Fonts del cos han confirmat la intervenció tot i assegurar que en l’informe no es parla ni d’agressions ni d’intent de sostracció de cap mena.

En canvi, fonts properes a les menors víctimes del suposat comportament anòmal dels controlats sí que han explicat que els nois suposadament assetgen les noies perquè els donin diners. Les tres noies, d’entre 12 i 14 anys, s’haurien intentat desfer de les pressions dels nois i d’aquí que comencessin les corredisses. Una de les menors va treure el mòbil amb la voluntat de gravar l’escena seguint el consell de la seva mare. I aquí encara s’haurien encrespat més els ànims.

La intervenció d’uns vianants va fer deposar l’actitud als nois, de 12 anys, i després una agent del servei de circulació va alertar la policia que va desplaçar dues patrulles al lloc dels fets, aquest divendres a la tarda

Quan una de les noies es disposava a entrar a una botiga per demanar ajut, hauria estat agafada, primer, de la motxilla i després, i suposadament, sempre segons fonts familiars de les víctimes, pel coll. Davant d’aquesta situació adults que passaven pel carrer haurien intervingut, fent que els nois deposessin ràpidament la seva actitud i se n’anessin un altre cop direcció al centre i cap a un dels locals de restauració que hi ha a la zona. En aquest moment va ser quan va arribar una agent de circulació que va alertar la policia.

Dues patrulles, aquest divendres a la tarda, es van desplaçar fins a l’indret hi van poder, d’una banda, constatar la situació de neguit i malestar de les noies i, de l’altre, van identificar els menors i els van traslladar amb els cotxes policials fins al despatx policial de l’Obac. Habitualment, i sense que hi hagi una detenció que només pot acordar el batlle, es comunica la situació als pares dels menors i es fa el pertinent informe per si l’autoritat judicial vol emprendre alguna actuació.

Com que segons les fonts properes a les víctimes no seria la primera vegada que un fet similar i amb similars protagonistes succeeix a les portes del centre educatiu, alguns dels progenitors estan disposats a denunciar els fets, dilluns, de manera formal, amb l’objectiu que s’obri la pertinent causa i es miri d’adoptar mesures més fermes que no pas fins ara en relació amb els presumptes agressors.

Comentaris (18)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.