Controlats quatre menors del Lycée per assetjar i intentar agredir companyes

Els pares d’algunes de les noies afectades, d’entre 12 i 14 anys, tenen intenció de presentar denúncia dilluns farts del comportament dels suposats agressors

Els fets van iniciar-se a l'exterior del Lycée i van anar cap a la Baixada del Molí.
Els fets van iniciar-se a l'exterior del Lycée i van anar cap a la Baixada del Molí. ARXIU

Pares i mares d’estudiants del Lycée, noies, d’entre 12 i 14 anys tenen intenció d’interposar una denúncia, dilluns, contra altres menors que estudien al mateix centre després que aquest divendres hi hagués l’enèsim altercat a l’exterior de l’equipament educatiu. Aquest cop va haver d’intervenir la policia i es va endur controlats quatre nois, d’una dotzena d’anys, al despatx policial, per tal d’elaborar el pertinent informe i ‘aixecar acta’ del succeït.

Els fets haurien ocorregut després de les 4 de la tarda de divendres entre el centre educatiu i la Baixada del Molí, amb corredisses que finalment van portar ciutadans que passaven pel carrer a haver de cridar l’alto i a la intervenció d’una agent del servei de circulació que va ser qui va acabar activant la policia. Fonts del cos han confirmat la intervenció tot i assegurar que en l’informe no es parla ni d’agressions ni d’intent de sostracció de cap mena.

En canvi, fonts properes a les menors víctimes del suposat comportament anòmal dels controlats sí que han explicat que els nois suposadament assetgen les noies perquè els donin diners. Les tres noies, d’entre 12 i 14 anys, s’haurien intentat desfer de les pressions dels nois i d’aquí que comencessin les corredisses. Una de les menors va treure el mòbil amb la voluntat de gravar l’escena seguint el consell de la seva mare. I aquí encara s’haurien encrespat més els ànims.

La intervenció d’uns vianants va fer deposar l’actitud als nois, de 12 anys, i després una agent del servei de circulació va alertar la policia que va desplaçar dues patrulles al lloc dels fets, aquest divendres a la tarda

Quan una de les noies es disposava a entrar a una botiga per demanar ajut, hauria estat agafada, primer, de la motxilla i després, i suposadament, sempre segons fonts familiars de les víctimes, pel coll. Davant d’aquesta situació adults que passaven pel carrer haurien intervingut, fent que els nois deposessin ràpidament la seva actitud i se n’anessin un altre cop direcció al centre i cap a un dels locals de restauració que hi ha a la zona. En aquest moment va ser quan va arribar una agent de circulació que va alertar la policia.

Dues patrulles, aquest divendres a la tarda, es van desplaçar fins a l’indret hi van poder, d’una banda, constatar la situació de neguit i malestar de les noies i, de l’altre, van identificar els menors i els van traslladar amb els cotxes policials fins al despatx policial de l’Obac. Habitualment, i sense que hi hagi una detenció que només pot acordar el batlle, es comunica la situació als pares dels menors i es fa el pertinent informe per si l’autoritat judicial vol emprendre alguna actuació.

Com que segons les fonts properes a les víctimes no seria la primera vegada que un fet similar i amb similars protagonistes succeeix a les portes del centre educatiu, alguns dels progenitors estan disposats a denunciar els fets, dilluns, de manera formal, amb l’objectiu que s’obri la pertinent causa i es miri d’adoptar mesures més fermes que no pas fins ara en relació amb els presumptes agressors.

Comentaris (18)

Trending