Controlat per conducció temerària acaba detingut per pilotar un cotxe sota l’efecte de la droga

El succés va passar aquest diumenge a la tarda a la carretera dels Cortals d’Encamp i altres usuaris de la via van advertir de la situació

Una imatge de la carretera dels Cortals.
Una imatge de la carretera dels Cortals. ARXIU

Conductors que circulaven aquest diumenge a la tarda per la carretera dels Cortals d’Encamp van espantar-se de valent en veure passar un vehicle d’alta gamma circulant a tot drap, fent virolles i sense tenir cap mena de respecte pels altres usuaris de la via. Algun d’ells, manifestament molest, va acabar trucant a la policia. I el que era a l’inici un control per conducció temerària va acabar sent una detenció per conduir sota l’efecte de les drogues.

Les anades i vingudes del vehicle en qüestió, pilotat per un jove resident de 24 anys, es van donar a mitja tarda. Finalment, vers 3/4 de 8 de la tarda se’l va aconseguir detenir. Primer, detenir el cotxe i demanar explicacions al seu conductor. Veient la reacció del jove, els agents van procedir a practicar el preceptiu control d’alcoholèmia i tòxics, donant positiu en aquest darrer. En conseqüència, se’l va detenir per un delicte contra la seguretat col·lectiva.

Veïns de la zona han explicat que per sort o desgràcia, és més habitual del que voldrien que cotxes de diversos models, marques i nivells facin poc menys que curses per aquella carretera. I que massa sovint posen en perill altres usuaris de la via. De fet, la policia ha hagut d’intervenir en més d’una ocasió. Especialment quan comença a fer bon temps.

Comentaris (4)

Trending