Un control rutinari permet la policia localitzar 200 grams de ‘maria’ en un vehicle

Els agents van detenir aquest diumenge la conductora per donar positiu a la prova de tòxics i per la droga que duia al cotxe

Un control rutinari de la policia.
Un control rutinari de la policia. ARXIU

Un control rutinari de la policia va permetre localitzar a l’interior d’un vehicle 200 grams de marihuana que pertanyien a la conductora del mateix turisme i que, suposadament, o almenys així ho hauria declarat, era per al seu propi consum. De fet, la noia, de 22 anys, va donar positiu en el control de tòxics al qual se la va sotmetre.

El control es va dur a terme a Andorra la Vella dissabte al migdia, en concret, a la 1, segons que ha informat aquest dilluns el cos d’ordre. En el moment del control la noia conduïa el seu vehicle particular. Aquesta és una de les deu detencions que la policia va practicar durant la setmana passada.

La immensa majoria dels arrestos van ser per alcoholèmies positives també en controls rutinaris. Els dos casos més rellevants, per l’índex d’alcoholèmia registrat, van ser, dimarts de la setmana passada, el d’una dona resident de 34 anys, que va patir un accident de danys materials poc després de la mitjanit i va acabar donant una taxa de 2,54 g/l. Aquest diumenge, poc abans de les 4 de la tarda, un home resident de 58 anys, va marca 2,57 g/l.

Comentaris (1)

Trending