Condueix fent ziga-zagues per la Massana i acaba detinguda per duplicar la taxa màxima d’alcohol

La dona, de 52 anys, es va arribar a encastar contra el retrovisor d’un altre conductor, que va ser un dels que va avisar la policia perquè adoptés mesures

Comentaris

Una prova d'alcoholèmia.
Una prova d'alcoholèmia. ARXIU

Un Panda verd. Centre de la Massana. Pocs minuts després de les 9 de la nit i el vehicle anar fent ziga-zagues. Les primeres virolles ja van posar en alerta alguns veïns de la zona, que es van mobilitzar. Però l’element definitiu va ser el fet que un conductor que circulava en aquell moment pel mateix indret va acabar trucant la policia perquè adoptés mesures amb el cotxe que li acabava d’aixafar el retrovisor del seu vehicle.

L’avís va fer efecte i en qüestió de pocs minuts, molt pocs, una patrulla immobilitzava el vehicle de les esses. Automàticament es va fer la prova d’alcoholèmia a la conductora, una nacional andorrana de 52 anys, que va donar positiu en el control. Més que duplicava la taxa màxima d’alcohol permesa per evitar la detenció. Fins a 1,83 grams d’alcohol per litre de sang va marcar l’alcoholímetre. L’arrest va ser immediat.

La dona, que portava un menor com a ocupant a la part posterior del vehicle, hauria explicat que, efectivament, havia begut. Però, sobretot, que seguia un tractament farmacològic que va magnificar en molt l'alcohol ingerit i això li va comportar una miva molt severa de les seves capacitats. Aquest migdia ha estat condemnada per la via ràpida.

És un dels quatre arrestos que hi hagut durant el cap de setmana en relació amb l’alcohol al volant. Abans que el cas de la dona de la Massana, dissabte a les 20.25 hores, un resident de 44 anys va ser detingut amb una taxa d’1,05 en un control específic; diumenge a les 3 de la matinada, un altre resident de 24 anys va marcar una taxa d’1,80 arran d’un accident amb danys materials; minuts més tard, a les 3.35, una resident de 44 anys va establir una taxa de 0,99 grams d’alcohol per litre de sang i també va ser detinguda.

Comentaris (3)

Trending