Condemnada per la via ràpida i expulsada per furts reiterats

La dona tenia una ordre de recerca per cometre diversos robatoris l'any 2022 i va ser detinguda a la frontera del riu Runer quan intentava accedir al país

Una imatge de la Seu de la Justícia.
Una imatge de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La dona no resident que va ser detinguda la matinada de dijous a divendres amb una ordre de recerca per robar reiteradament en diversos establiments del país ha estat expulsada després de ser jutjada per ordenança penal per un delicte contra el patrimoni.

Arribava al país, cometia el furt i tornava a marxar. Aquesta era la pràctica que va fer diversos cops durant l’any passat en diferents superfícies comercials del país. Entre el material que s’enduia sense pagar hi hauria ulleres, peces de roba i material d’electrònica. La matinada de dijous a divendres quan volia tornar a Andorra no ho va aconseguir perquè la policia la va detenir a la frontera del riu Runer, tenint en compte l’ordre judicial de recerca que s’havia dictat.

Una patrulla de policia a l'avinguda Meritxell.

Relacionat

Detinguda per robar reiteradament en establiments del país

La detinguda, de nacionalitat equatoriana i 35 anys, va passar a disposició ]judicial ahir a la tarda i va ser jutjada per la via ràpida amb una ordenança penal i ha acabat sent expulsada del país.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending