Detinguda per robar reiteradament en establiments del país

Es tracta d’una no resident de 35 anys que tenia una ordre de recerca per haver comès diversos furts durant el 2022

Una patrulla de policia a l'avinguda Meritxell.
Una patrulla de policia a l'avinguda Meritxell. P. C.

La Policia ha detingut una dona de nacionalitat equatoriana i 35 anys d'edat que hauria comès diversos furts comesos durant l’any 2022 en diversos comerços del país. Tenia una ordre de recerca i se l’ha pogut detenir aquesta passada matinada a la frontera del riu Runer quan volia entrar de nou al país.

La detinguda seguia el mateix patró a l’hora de cometre els robatoris. Segons explica el cos d’ordre, arribava a Andorra amb aquesta intenció i marxava el mateix dia, després d’emportar-se el botí. Aquesta pràctica l’hauria comès en diverses ocasions a diferents superfícies comercials del Principat. Entre altres objectes, s'hauria endut diverses ulleres, preces de roba i material d'electrònica. A hores d'ara ja ha passat a disposició juducial.

La investigació policial va permetre identificar-la i, a partir d’aquí, a petició del cos d’ordre, la Batllia va activar una ordre de recerca judicial amb detenció. Finalment, aquesta passada matinada, quan la dona es disposava a entrar, de nou, al país, ha estat detinguda a la frontera del riu Runer. Està acusada com a presumpta autora d’un delicte contra el patrimoni.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending