El comú treballa per aclarir l’origen d’una fuita d’aigua a l’avinguda Santa Coloma

La incidència s’ha produït de matinada en una zona on, arran d’unes obres properes que s’estan fent, ja hi ha hagut problemes d’esquerdes

Zona on hi ha hagut la fuita d'aigua aquesta matinada passada.
Zona on hi ha hagut la fuita d'aigua aquesta matinada passada. Toni Solanelles

El comú d’Andorra la Vella treballa per aclarir l’origen del trencament d’una canonada, a l’avinguda Santa Coloma, que ha causat aquesta matinada passada una petita inundació. Els tècnics comunals estan més a sobre de la qüestió en tractar-se, la zona on hi ha hagut la incidència, d’un punt on els darrers mesos i en paral·lel a unes obres que s’hi estan fent, hi ha hagut diversos problemes amb l’aparició de diverses esquerdes.

La fuita es va detectar al punt de la mitjanit a l’altura del número 28 de l’avinguda Santa Coloma. Just en el moment que s’havia de fer l’embrancament de la xarxa comunal cap a l’immoble privat en qüestió hi havia una pèrdua d’aigua. S’hi van haver de desplaçar tècnics del servei d’aigua comunal i també els bombers, que sortosament no van haver de treure gaire aigua. En estar presents en aquell indret, van repassar també l’estat de l’immoble -un hotel-pensió- que hi ha just al costat del lloc on hi va haver la fuita.

Segons fonts del cos de prevenció i extinció d’incendis, no es va advertir cap anomalia en l’hotel on fa uns mesos van aparèixer unes esquerdes. Encara hi ha, a l’exterior, la bastida que reforça la façana principal, que al seu dia s’hauria desplaçat una mica. Fonts properes a l’establiment han assegurat que periòdicament i a càrrec de l’asseguradora es van fent les revisions oportunes i no s’han detectat nous moviments. Això sí, s’han minimitzat les fractures hagudes al seu dia i les han rebaixat a poc menys que descrostaments de la pintura.

Mentrestant, els tècnics comunals han treballat per reparar la fuita, situació que s’ha donat per tancada vers les cinc del matí. Ara cal acabar d’aclarir perquè s’ha trencat el colze en qüestió. Si és una cosa deguda al temps que ha transcorregut i al desgast, per tant, de l’embrancament o si hi ha ajudat algun tipus de moviment soterrani com els que puntualment s’han anat detectant a la zona els darrers mesos.

Comentaris

Trending