Comparteixen per TitTok les imatges d’un camió bolcat a la carretera dels Vilars

En l’accident, força espectacular, tot just s’haurien produït danys materials en el vehicle i en un dels fanals de la via, alguns veïns de la qual es queixen que hi ha conductors que hi circulen a molta velocitat

El camió bolcat.
El camió bolcat. Carlos Ruiz

Les imatges d’un camió accidentat a la carretera dels Vilars s’estan convertint en virals. El vehicle va bolcar, sense que afortunadament, acabés causant més que danys materials. En alguns dels comentaris que ha recollit el vídeo, veïns de la zona denuncien que a la via es registren massa sovint episodis de conductors que hi circulen amb excés de velocitat.

La gravació ha estat compartida aquest dimecres per un usuari de la xarxa TikTok, sense especificar quin dia es va produir l’accident, tot i que tot fa pensar que va ser el mateix dia. En ella es veu com el vehicle, un camió de repartiment, va quedar bolcat a un dels costats de la carretera dels Vilars, a l’altura del número 51.

L’accident es va produir en un dels revolts de la via. Segons les fonts consultades per Altaveu, no hi hauria cap ferit. Per tant, tot just s’haurien de lamentar els danys materials patits pel camió i per un fanal, que va quedar tombat.

En els comentaris que alguns internautes han fet al vídeo, alguns es queixen que l’incident no els ha sorprès. Asseguren que és habitual que alguns vehicles hi circulin amb un excés de velocitat.

Comentaris (3)

Trending