Un comandament policial en comissió de serveis es veu immers en un altercat amb detingut inclòs

L’home que ha estat arrestat aquest matí, un tècnic de futbol base, hauria agredit el policia després que aquest recriminés un comportament indegut del cotxe on anava el primer

L'incident hauria passat a la carretera de la Rabassa.
L'incident hauria passat a la carretera de la Rabassa. ARXIU

Un comandament policial en comissió de serveis i un tècnic de futbol base es van veure diumenge al vespre immersos en un altercat que va acabar amb el primer a l’hospital per fer-se revisar de les lesions sofertes arran de l’agressió que li hauria proferit el segon, que ha estat detingut aquest matí després que inicialment s’escapolís de l’indret on hi va haver l’incident.

Segons fonts coneixedores dels fets, per separat, en cotxes diferents, els dos homes circulaven diumenge al vespre des de Sant Julià en direcció a Aixirivall. A mig camí, el cotxe on viatjava de copilot el monitor de futbol hauria avançat el vehicle on anava el policia, encara que professionalment es dedica actualment a tasques no directament relacionades amb el cos d’ordre. Ho hauria fet en una zona on la línia era contínua i amb circulació temerària. A més, des del vehicle que va passar al davant es va fer gesticulacions notables i aparentment ofensives cap al cotxe avançat.

El policia hauria demanat als ocupants d’un vehicle que el va avançar i li va proferir gesticulacions ofensives que s’identifiquessin; després hauria vingut l’agressió

Sia com vulgui, els dos vehicles van acabar estacionant a mig camí d’Aixirivall, per dir-ho així, i el comandament policial, donat que malgrat que no estigui emmarcat estrictament fins l’estructura del cos és policia de manera permanent, hauria demanat identificar-se als ocupants de l’altre vehicle. El tècnic futbolístic, aparentment, mostrava signes d’afectació etílica. I mentre el comandament policial havent advertit una patrulla perquè es presentés al lloc dels fets esperava l’arribada dels agents, l’altre home, el monitor esportiu, l’hauria agredit, marxant tot seguit amb una bicicleta elèctrica.

L’home no hauria anat al seu domicili si no al domicili d’un company, on ha passat la nit. El comandament policial hauria acudit al centre hospitalari perquè ’s’aixequés acta’ de les ferides sofertes, de poca rellevància, però perquè prengui efecte davant de qualsevol denúncia o reclamació de danys que es vulgui impulsar. L’agressor va anar a ser cercat però no ha estat fins a primera hora del matí, vers les sis, quan hauria sortit del domicili del company on hauria anat a refugiar-se que ha estat detingut. Les fonts consultades han explicat que més enllà del fet concret i de la possible alcoholèmia que presentés el presumpte agressor, hi ha d’haver diferències prèvies a alguna relació anterior no gaire amistosa entre tots dos homes. Perquè per qüestions de veïnatge cadascú sap qui és l’altre i el gest ofensiu per la finestra del vehicle tampoc no hauria estat gratuït.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending