Com a mínim tres detinguts en una operació antidroga amb menors implicats

La investigació supervisada per la Batllia faria alguns mesos que s’hauria iniciat arran d’un incident protagonitzat per diversos adolescents

L'elevat consum de marihuana entre joves cada vegada de menys edat preocupa les autoritats judicials i policials.
L'elevat consum de marihuana entre joves cada vegada de menys edat preocupa les autoritats judicials i policials. ARXIU

Com a mínim tres persones -dos homes i una dona- haurien estat detinguts les darreres hores en el marc d’una investigació supervisada per la Batllia i que té com a finalitat desmantellar petits nuclis o xarxes de subministrament de droga a menors. En aquest cas, de fet, hi hauria menors implicats. Almenys un dels detinguts empraria un adolescent com a ‘introductor’ d’estupefaents a d’altres joves.

Les primeres detencions s’haurien produït aquest dimecres al matí. Els primers arrestats no tindrien cap relació aparent entre ells. El nexe d’unió seria aparentment un menor que els adults utilitzarien per accedir al ‘mercat juvenil’. Una de les detencions s’hauria produït a la zona de Prada Ramon, a Andorra la Vella, segons que han explicat testimonis veïnals. L’operació, segons algunes fonts, es mantindria oberta. La policia no ha confirmat que hi hagi hagut les darreres hores cap operatiu en marxa.

Fonts judicials, però, sí que han admès que s’hauria fet ‘esclatar’ en forma d’alguns arrestos unes indagacions que es van posar en marxa arran d’un incident de certa gravetat que haurien protagonitzats diversos adolescents. Les fonts consultades han obviat donar detalls de l’incident, justament, per no revelar elements sobre els menors implicats, que també estarien involucrats, encara que sigui de forma col·lateral, en l’afer de la droga.

Les fonts judicials consultades han reconegut que s’han comissat algunes quantitats de droga sense precisar-ne el volum. Sí que han afirmat que com sol ser habitual, el producte que més ‘sortida’ té entre els joves, especialment menors, és la marihuana. Els arrestats podrien passar a disposició judicial aquest divendres, encara pendents, però, d’algunes diligències.

Comentaris (2)

Trending