Colpejat per la grua amb què volia transportar el seu vehicle

Un home ha estat atropellat quan intentava evitar que el cotxe, que relliscava, acabés patint danys, fet que li ha provocat ferides de caràcter lleu

Una vista d'Auvinyà.
Una vista d'Auvinyà.

Al final, tot ha quedat en ensurt, però podria haver tingut conseqüències molt més greus. Fins i tot, si la mala sort hagués aparegut, mortals. Un home ha patit ferides lleus quan el cotxe que estava carregant en una grua ha relliscat i l’ha intentat aturar. Ha acabat sent atropellat pel vehicle de càrrega.

Els fets han tingut lloc a Auvinyà. El cotxe en qüestió era propietat de la víctima, però no té encara matrícula del país. Per tant, no pot circular, però l’havia de traslladar. Per fer-ho ha contractat els serveis d’una grua privada.

Un cop a lloc, han carregat el cotxe. El pes d’aquest ha fet que rellisqués de la grua. I a l’hora d’intentar que acabés caient del tot, s’ha interposat. Amb la mala traça que ha acabat sent colpejat per la plataforma del vehicle de càrrega.

Fonts consultades han apuntat que, en certa forma, s’ha tingut sort. L’accident podria haver provocat ferides de molta més consideració o fins i tot mortals. Finalment, però, la víctima, de 23 anys, ha estat atès únicament de contusions de caràcter lleu.  

Comentaris

Trending