Una col·lisió lateral entre dos turismes a Organyà dificulta l’enllaç amb Andorra per la C-14

Hi ha hagut tres ferits lleus i un quart ocupant ha resultat il·lès i el principal maldecap després del xoc ha estat haver de tallar la via perquè la grua pogués recuperar un dels vehicles implicats, que ha acabat al marge

Una grua mira de remuntar el vehicle que ha acabat al marge de la calçada.
Una grua mira de remuntar el vehicle que ha acabat al marge de la calçada.

Una col·lisió lateral entre dos turismes aquesta tarda al terme municipal d’Organyà ha dificultat l’enllaç amb Andorra per la C-14. Especialment en el moment que ha hagut d’acudir al lloc una grua per remuntar, sobre les 7 de la tarda, un dels vehicles implicats, que ha acabat al marge de la carretera, s’ha hagut de tallar la via i això ha originat algunes retencions en els dos sentits de la marxa.

La topada ha succeït poc després de 2/4 de 6 de la tarda a l’altura del quilòmetre 161,7 de la carretera C-14. Després del xoc, com s’ha dit, un dels vehicles implicats, matriculat a l’Estat espanyol, ha acabat al marge força malmès. En principi, entre un cotxe i l’altre hi anaven quatre persones. Tres han resultat ferides lleus i una quarta, il·lesa. Bombers, mossos d’esquadra i serveis d’assistència s’han hagut de mobilitzar pel sinistre.

Comentaris (5)

Trending