Col·lisió entre dos vehicles al tomb d’un pas de vianants a l’avinguda d’Enclar

El punt on ha passat l’accident s’hi han donat múltiples topades similars perquè els vehicles normalment no respecten la senyalització vertical; els veïns fa temps que es queixen de la situació

Els dos vehicles que han protagonitzat la col·lisió.
Els dos vehicles que han protagonitzat la col·lisió.

Els equips d’emergència estan atenent els ocupants de dos vehicles que han col·lidit per abast a l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma. El lloc on ha succeït el xoc, malauradament, és un punt on hi sol haver accidents d’aquesta mena. I els veïns estan farts de queixar-se per tal que ja sigui el comú o ja sigui Mobilitat actuïn i posin algun element a la via que obligui els vehicles a reduir la velocitat. Hi hauria com a mínim dos ferits.

La col·lisió ha tingut lloc minuts abans de les 8 de la tarda just a l’altura del número 78 de l’esmentada avinguda, just a tocar d’un pas de vianants. Com han explicat testimonis del xoc, el cotxe que passava al davant -un Audi3- hauria afluixat davant la proximitat de l’espai de protecció per als vianants i d’un cediu el pas que, es queixen els veïns de la zona, molts pocs conductors respecten.

Retirada d'un dels ferits.

El vehicle que circularia darrere -un Volkswagen Golf que hauria quedat força malmès i que haurà de ser retirat amb una grua- del primer no ha afluixat com sí que ha fet el primer i s’ha encastat contra l’anterior. A la zona s’hi han desplaçat agents de circulació del comú d’Andorra la Vella, sanitaris dels bombers i, almenys, una patrulla de policia i l’equip especialitzat en accidents de circulació del cos de l’ordre. Al mateix lloc de l’accident s’estarien atenent els ocupants dels vehicles, amb un d’ells, assegut a la part posterior del turisme que hauria rebut per darrere, que n’hauria sortit més malparat. I un segon, del cotxe que ha propiciat la col·lisió, que s'hauria hagut d'excarcerar pel maleter.

No és la primera vegada que té lloc un accident d’aquestes característiques a la zona. I el que celebra el veïnat és que, sortosament, no s’hagi hagut de lamentar cap sinistre de conseqüències fatals. No obstant, reclamen els veïns que d’una vegada per sempre les autoritats competents agafin el toro per les banyes i posin un remei definitiu a una situació que, malauradament, es repeteix de forma cada vegada més repetitiva. Arran del sinistre en el qual encara s'està actuant, s'hauria hagut de tallar al trànsit, almenys, una part de la via.

Comentaris (4)

Trending