Una topada entre dos vehicle dificulta la circulació d’Encamp cap a Andorra la Vella

Un Golf i un Fiat Panda han picat en una de les rotondes que hi ha a la CG-2 en l’enllaç de la boca encampadana del túnel dels Dos Valires; un dels ocupants dels cotxes ha patit lesions de caràcter lleu

Comentaris

Una imatge de la retenció i, al fons, la topada.
Una imatge de la retenció i, al fons, la topada.

Un accident entre dos vehicles en les immediacions d’una de les rotondes que hi ha a la CG-2, a la sortida sud d’Encamp i a l’altura de l’enllaç viari de la boca encampadana del túnel del Dos Valires, ha causat durant una bona estona un notable embús a la zona. Tant la policia com els agents del servei de circulació d’Encamp han hagut d’esforçar-se de valent per mirar de posar remei a la situació alhora que els serveis d’emergència sanitària es desplaçaven fins al punt de l’accident.

Segons testimonis presencials, malgrat que no sembla que la topada revesteixi molta gravetat, sí que hi hauria hagut almenys un ferit. No obstant, tampoc serien lesions de grans conseqüències. Els cotxes implicats han estat un Fiat Panda i un Volkswagen Golf. L’estat en què han quedat els dos turismes ha obligat les assistències mecàniques a intervenir per retirar-los. Això ha fet que el trànsit des d’Encamp en direcció a Andorra la Vella hagi estat pràcticament aturat durant una bona estona. A més, un dels automòbils implicats ha perdut fluids amb la qual cosa s’ha hagut de procedir a netejar la calçada.

Comentaris

Trending