Busca brega en local d’oci nocturn i acaba detingut per pegar un policia

El resident arrestat, de 32 anys, està acusat dels delictes d’integritat, llibertat i funció pública

Una imatge d'arxiu de l'interior del local on hi ha hagut l'aldarull.
Una imatge d'arxiu de l'interior del local on hi ha hagut l'aldarull. ARXIU

Quan la policia ha acudit aquesta matinada en un conegut local d’oci nocturn de l’avinguda Salou, l’home que buscava brega entre d’altres locals de l’establiment s’ha girat contra els funcionaris. Fins al punt d’agredir algun dels agents que s’han presentat al lloc. Davant d’això, la patrulla no ha tingut més remei, segons que han indicat fonts jurídiques, d’haver de detenir l’implicat, un home resident de 32 anys.

Segons les esmentades fonts haurien estat els serveis de seguretat del local els que haurien alertat la policia de la situació. L’actitud del detingut, que hauria de passar a disposició judicial en les properes hores, estava sortint de mare. Per ara no ha transcendit si el consum d’alcohol eventual ha tingut alguna incidència en la situació. El que està clar és que al tomb de les dues de la matinada, quan ha arribat la patrulla, la situació ha canviat radicalment.

I si primer el client del local buscava brega amb altres presents a l’establiment, una vegada ha vist els funcionaris uniformats s’ha girat contra aquests. Els ha amenaçat, els hauria insultat, hauria agredit un dels agents i hauria prestat resistència quan s’ha pretès detenir-lo. Per tot, se l’acusa dels delictes d’integritat, llibertat i funció pública.

Comentaris (1)

Trending