Un ‘botellot’ amb un centenar de joves treu de polleguera els veïns de Fontaneda

A tocar de la borda del Gastó, mig centenar de vehicles omplen el voral de la carretera amb la música a volum elevat o fent curses amb els cotxes fins a altes hores del matí

https://youtu.be/z3Z1EUHTeJE

Un ‘botellot’ amb la participació d’un centenar de joves que com a mínim entre la mitjanit i les 3 de la matinada van anar i venint al tomb de la borda del Gastó, més amunt del nucli poblacional de Fontaneda, ha tret de polleguera aquesta matinada els veïns d’aquest quart lauredià. Diversos dels residents en aquest indret han alertat la policia de la situació. Ja ben entrada la matinada, alguna patrulla policial hauria acudit a la zona amb l’intent de dispersar la concentració però sense arribar a imposar cap sanció per la manifesta superioritat ‘d’efectius’ que hi havia concentrats.

Els veïns han denunciat que la situació va ser insostenible i que era gairebé impossible agafar el son, més enllà de la brutícia per les restes del consum d’alcohol a la zona que aquest matí hi havia al berenador que hi ha en aquell indret i a tot el voral de la carretera, amb menció expressa dels vidres que poden representar tot un perill amb les altes temperatures i el sol que està fent aquests darrers dies.

Al voral de la carretera s’hi van aplegar, segons els veïns, ben bé mig centenar de vehicles, amb mínim un o dos ocupants cadascun. La música a tot drap i l’alcohol sense mesura haurien estat una constant durant la nit i matinada, sense oblidar, asseguren els veïns, de les curses que alguns dels joves van començar a fer després d’haver ingerint dosis notables d’alcohol per una carretera amb diversos revolts i completament fosca, posant en perill la seva seguretat i la d’eventuals altres usuaris de la via.

Comentaris (39)

Trending