Els bombers rescaten dos operaris que havien quedat penjats per l’avaria d’una grua

Un camió escala s’ha desplaçat al carrer de la Grau, on s’ha produït l’incident, i els ha aconseguit baixar després de més d’una hora atrapats a l’altura d’un tercer pis

https://youtu.be/_WncBvF8KP8

Els bombers s’han hagut de mobilitzar aquest dimarts al matí per rescatar dos treballadors que s’han quedat atrapats per l’avaria d’una grua. Durant més d’una hora, els dos homes han estat penjats a les altures sense que fos possible fer arrencar novament l’aparell. Finalment, un camió escala del cos d’extinció s’ha desplaçat a la zona, al costat de l’edifici del Prat del Rull, per poder baixar els afectats.

Els dos operaris formaven part d’un grup de treballadors que estaven pujant material a un pis, una quarta planta, d’un bloc de recent construcció al carrer de la Grau. Quan la barqueta estava a l’alçada de la tercera planta, la grua s’ha aturat. Sense saber el perquè, l’aparell, relativament nou, no ha tornat a posar-se en marxa. I els dos homes han quedat penjats.

Durant una bona estona, gairebé una hora, s’ha mirat de solucionar el problema de la grua. No ha estat pas possible. Finalment, s’ha optat per cridar els bombers. Des de Santa Coloma s’ha desplaçat un camió amb escala que, un cop s’ha situat a la zona, després de fer moure diversos vehicles que es trobaven estacionats, ha pogut iniciar l’operació de rescat.

Aquesta ha estat relativament àgil. L’escala s’ha posat al costat de la barqueta de la grua i els dos treballadors han pogut passar. Posteriorment, se’ls ha baixat a terra, davant l’expectació de vianants i veïns de la zona.

Comentaris (4)

Trending