Els bombers intervenen a Escaldes per una forta olor de gas

Un camió del cos ha acudit a la zona entre el carrer Santa Anna i la plaça de l’església, on s’està celebrant els Encants, per fer proves a diferents comerços que han resultat negatives

Els bombers a la plaça de l'església d'Escaldes.
Els bombers a la plaça de l'església d'Escaldes.

La forta olor de gas butà ha alertat els presents a la plaça de l’església d’Escaldes-Engordany aquest migdia. Els qui estaven reunits per celebrar els Encants han alertat els agents de circulació que hi estaven a la zona per aquest mateix motiu, i han estat ells qui han trucat a bombers. En arribar els efectius s’han realitzat diferents proves a alguns comerços que han estat negatives.

En principi a cap dels comerços de la zona, principalment del carrer Santa Anna, d’on semblava que proveïa l’olor, s’ha detectat cap fuga de gas. Malgrat això, i tenint en compte que l’olor era força important i que a la plaça de l’església d’Escaldes hi havia un nombre elevat de gent congregada, els bombers han decidit seguir investigant pels voltants i quedar-se presents. 

Finalment, després de diverses lectures als voltants, s’ha descartat la presència de gas ni cap fuita. Per tant, l’actuació s’ha quedat en simple prevenció i no ha calgut cap intervenció en cap dels edificis dels voltants.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending