Intervenció dels bombers en un pis d’Escaldes on ja hi havia hagut un ensurt la mitjanit passada

(AMB VÍDEO) L’alerta procedia de la cuina d’un habitatge on els agents ja havien intervingut hores abans a l’avinguda Copríncep de Gaulle, el tall al trànsit en la qual ha provocat durant una estona fortes retencions al centre del país

Desplegament dels bombers a l'avinguda Copríncep de Gaulle.
Desplegament dels bombers a l'avinguda Copríncep de Gaulle. Toni Solanelles

Els bombers han hagut d’intervenir poc abans de les 5 de la tarda per un alerta de foc en la cuina d’un pis de l’edifici número 13 de l’avinguda Copríncep de Gaulle d’Escaldes. En el mateix immoble ja hi havia hagut una intervenció similar, segons diferents fonts, la passada mitjanit. Darrere de tot plegat hi podria haver alguna deficiència elèctrica. Tècnics de FEDA s’han desplaçat també aquesta tarda cap a l’habitatge.

Poc abans de la nit passada hi va haver un avís per una alerta de fum en un pis d’Escaldes. Llavors els bombers haurien constatat una suposada mala instal·lació d’una cuina vitroceràmica i un forn. Avui, més o menys, la situació s’hauria repetit. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat un cotxe de comandament, un camió escala i un vehicle bomba per dur a terme la intervenció que fos escaient. En poca estona la situació ha estat controlada sense que s’hagin hagut de lamentar danys personals i, amb prou feina, tampoc de materials tot i que se sentia una forta ferum de fusta cremada.

Juntament amb les dotacions dels bombers, també s’han desplaçat fins al lloc una patrulla de la policia i diversos vehicles del servei de circulació d’Escaldes-Engordany, que ha tallat l’avinguda a la circulació per tal que els agents del cos d’extinció poguessin treballar amb total comoditat. El fet que la via hagi estat mitja hora llarga totalment tancada al trànsit ha comportat notables retencions, especialment en l’eix viari escaldenc, però que ha repercutit en altres punts de la xarxa viària del centre del país.

Comentaris

Trending