Batussa a ganivetades a la zona del Pedral d’Encamp

Desplegament policial per mirar d’aclarir una baralla que hauria implicat dues parelles que haurien estat juntes bona part de la tarda de diumenge i que tindria suposadament les drogues com a rerefons

Comentaris

Patrulles de policia al carrer Balcó del Solà, un dels escenaris de la moguda.
Patrulles de policia al carrer Balcó del Solà, un dels escenaris de la moguda. G. P.

Un important desplegament policial a la zona del Pedral d’Encamp mira d’aclarir una batussa que hauria implicat dues parelles i a resultes de la qual hi hauria, com a mínim, un ferit de certa gravetat per arma blanca. Hores d’ara la situació no és gens clara més enllà de la presència de diverses patrulles de policia i també de membres del SUM i ambulàncies. Les dues parelles implicades haurien passat bona part de la tarda juntes. Els fets s’han desencadenat una estona abans de les 10 de la nit.

Hores d’ara formalment no hi ha cap detingut. De fet, no està clar si el presumpte agressor, que tindria uns 18 anys, està controlat. El que sí que sembla és clar és que hi hauria dos escenaris d’interès. A priori, la batussa hauria tingut lloc en un habitatge a la planta baixa d’un edifici del carrer del Pedral. El ferit més greu, que presentaria talls a la galta i al coll, hauria marxat d’aquell lloc i probablement s’hauria intentat refugiar d’alguna manera en un portal del carrer Balcó del Solà.

ambulancia2
L'ambulància que ha atès el ferit més greu. G. P.

Almenys en aquest darrer indret, on hi han quedat restes de sang, hi han acudit també cossos de seguretat i de salvament, que s’han endut aquest ferit més greu uns metres més enllà per poder-lo atendre i calmar-lo. Posteriorment ha estat traslladat cap al centre hospitalari amb vigilància policial. El mateix passaria amb una noia, presumpta acompanyant del ferit, que presentaria cops a la zona nasal i també ferides incisives en altres zones del cos.

Els fets han aixecat força expectació veïnal, encara que la situació no estava gens clara. Sí que s’hauria vist durant la tarda els implicats en algun restaurant-bar de la parròquia, o els quatre joves haurien departit amb aparent normalitat. Almenys els dos nois implicats són relativament coneguts pels veïns. El suposat agressor ja hauria provocat algun altercat aquest dissabte. No hi ha pràcticament dubtes que en el rerefons de tot plegat hi hauria disputes per qüestió de drogues.

Comentaris (8)

Trending