Una batussa entre companys de pis acaba amb dos homes detinguts

Un d’ells va ser localitzat per la policia quan, després de la baralla, va sortir al carrer fent “moviments estranys” i amb la cara tota plena de sang

Un vehicle policial traslladant un detingut cap a la Seu de la Justícia.
Un vehicle policial traslladant un detingut cap a la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Compartir pis no és sempre fàcil. Sempre es poden produir desavinences. El problema és quan aquestes van a més, com va succeir la setmana passada a Andorra la Vella. Dos homes es van acabar barallant i això va provocar la intervenció de la policia. Tots dos van ser detinguts i hauran d’afrontar càrrecs pel presumpte delicte de lesions.

La intervenció del cos d’ordre va tenir lloc la matinada del divendres i es va desencadenar arran del fet que un dels dos homes anava caminant pel carrer, amb les conseqüències de la baralla ben visibles. Feia, s’ha indicat des de la policia, “moviments estranys” i la cara estava tota plena de sang.

La patrulla el va aturar i interrogar. De les preguntes formulades, va quedar clar que tan ell com el seu company de pis s’havien agredit mútuament a conseqüència d’una desavinença. Per això, els agents van procedir a la detenció. A ell, en primer terme, al mateix carrer. A l’altre home una mica més tard.

Tots dos, de 39 i 36 anys respectivament, van ser posats a disposició judicial. Se’ls imputa un delicte de lesions. A banda, probablement almenys un d’ells haurà de plantejar-se buscar-se un altre pis o a tots dos els tocarà intentar reconduir la situació per poder recuperar una convivència pacífica.

Dissabte a Encamp

La d’Andorra la Vella no va ser l’única batussa entre companys de pis que va acabar molt malament. De fet, dissabte a primera hora de la tarda, en aquest cas en un domicili d’Encamp, hi va haver una baralla entre dues dones que compartien també habitatge. De cop i volta, es van començar a discutir i una li va retreure a l’altra que era una mala mare. Producte de tot plegat, la suposada mala mare va ‘estampar’ contra el terra el cap de l’altre, provocant-li lesions.

Es va activar la policia i una patrulla va haver d’acudir al domicili en qüestió. A conseqüència de la intervenció policial es va acabar detenint una dona de 43 anys, que és la que hauria propinat l’agressió.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending