Detingut després d’armar una batussa en patir un defalliment la seva mare

L’home, un turista de 30 anys, va increpar un conductor colpejant reiteradament el vehicle i després es va encarar a la policia

Patrulles de policia que van actuar en l'incident.
Patrulles de policia que van actuar en l'incident.

Un home de 30 anys va acabar detingut aquest dissabte a la nit arran d’una batussa que ell mateix va originar després que la seva mare patís un defalliment a la Baixada del Molí. El jove va increpar un conductor que feia sonar el clàxon i va començar a colpejar el vehicles. Posteriorment es va encarar amb els agents de la policia que van acudir al lloc a intentar posar pau en el conflicte sorgit del no-res.

Una família no resident caminava per la voravia de l’esmentat carrer d’Andorra la Vella, poc després de 2/4 d’11 de la nit, en direcció a l’avinguda Santa Coloma. Per un defalliment sobtat, la dona més gran del grup, de 54 anys, va caure a plom. Com que en aquell moment hi havia dos vehicles aturats al semàfor, en vermell, que hi ha a la zona, el fill va anar a demanar auxili. En no parlar res més que una llengua eslava, va costar de fer-se entendre.

L’incident va succeir a la Baixada del Molí poc abans de les 11 de la nit, i el jove va acabar arrestat per un delicte contra la funció pública (per desobediència i resistència a l’autoritat) i un altre contra el patrimoni

Mentre no es posava remei a la situació, va arribar un tercer vehicle, que desconeixedor del que estava succeint, va començar a fer sonar el clàxon una vegada la senyalització semafòrica es va posar en verd. Els dos cotxes de davant continuaven aturats. La situació va treure de polleguera el fill de la dona defallida. De cop, el jove es va dirigir a aquest tercer vehicle i va començar a colpejar-lo. Cops de puny, cops de peu… tot plegat va originar una batussa que va mobilitzar diverses patrulles de la policia.

Davant de la situació, agents del servei de circulació d’Andorra la Vella van tallar el trànsit al carrer. Els policies intentaven pacificar la batussa alhora que van activar una ambulància dels bombers perquè es fes càrrec de la dona que havia caigut en rodó. El fill de la dona lluny de calmar-se, es va enfrontar amb els agents, motiu pel qual va acabar detingut per un delicte contra la funció pública (per desobediència i resistència a l’autoritat) i un altre contra el patrimoni, pels danys causats al vehicle.

La dona, un cop atesa pels sanitaris dels bombers, es va refer sense que el seu estat de salut, tot i ser revisant al centre hospitalari, revestís especial incidència. La família estava allotjada en un hotel de la capital on es dirigia quan hi va haver tot l’incident.

Comentaris (9)

Trending