Batussa per avortar el robatori d’una bicicleta a l’avinguda Meritxell

Agents de circulació han perseguit una estona un jove d’uns vint anys que hauria suposat intentant endur-se un cicle

Dues ciutadanes esperant l'ascensor que puja a la Plaça del Poble.
Dues ciutadanes esperant l'ascensor que puja a la Plaça del Poble. Toni Solanelles

El suposat intent de robatori d’una bicicleta estacionada a l’avinguda Meritxell, just davant del centre comercial Pyrénées, ha ocasionat, primer, una baralla entre qui es volia endur el cicle i no està clar si el propietari del vehicle de dues rodes o un vianant que ha advertit la situació, i una petita persecució posterior que, almenys fins on han advertit testimonis presencials, hauria acabat en no-res.

Els fets haurien succeït pels vols d’1/4 de 3 de la tarda davant de Pyrénées, En tractar-se d’un lloc tan cèntric, diverses persones han vist la batussa i han alertat tant a la policia com a alguns agents de circulació. Membres d’aquest darrer servei haurien estat els primers en acostar-se fins al lloc. En veure’s centre d’atenció i objecte de persecució, el jove hauria marxat en direcció a la Plaça del Poble.

A través dels ascensors que hi ha en aquest indret, hauria aparegut a Prat de la Creu cap al passeig del Riu a través del Parc Central i d’allí cap a la zona de Prada Ramon, on finalment els agents de circulació que s’haurien anat comunicant per fer el seguiment i mirar de localitzar el jove li haurien perdut la pista al tomb de la plaça de la Sardana. El cas s’hauria deixat en mans de la policia per si es considerava des del cos necessari de fer alguna gestió més. Però no ha transcendit per ara cap actuació ni, menys encara, cap mena de control.

Comentaris (1)

Trending