Un ferit lleu en l’atropellament a prop de l’estadi Comunal

L’home ha estat envestit per un turisme prop de la rampa d’accés al càmping Valira per causes que encara s’han d’investigar i pateix una commoció

Agents de policia al lloc dels fets amb el vehicle implicat.
Agents de policia al lloc dels fets amb el vehicle implicat.

Un home ha patit ferides lleus en l’accident de trànsit ocorregut aquest matí a l’avinguda Salou, que també ha generat complicacions de trànsit a la zona propera a l’estadi Comunal. La víctima hauria estat atropellada per un turisme quan sortia de la rampa que dona accés al càmping Valira, sense que encara hagin transcendit les causes. Ha estat atès pels serveis d’emergència al lloc dels fets i traslladat posteriorment a l’hospital de Meritxell.

El sinistre ha tingut lloc pocs minuts abans de les deu del matí, més o menys a l’altura del càmping Valira. Un turisme ha envestit la víctima per motius que encara cal analitzar. El que sí que cal tenir present és que es tracta d’una zona on no hi ha cap pas de vianants per travessar la via, ja que això es pot fer a través del pas elevat situat al costat del Comunal.

Cap al lloc dels fets s’han desplaçat efectius del cos de policia i de bombers, així com agents de circulació que s’encarreguen de desviar el trànsit. En el cas dels vehicles que circulaven en sentit nord, s’ha fet per un vial lateral que arriba fins a la rotonda de la Comella.

També s’han apropat efectius sanitaris, que han atès l’home que, com a mínim, hauria patit un cop al cap. Després, l’han traslladat a l’hospital on està en observació, ja que pateix una commoció. El seu estat, però no revesteix gravetat.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending