Assetja l’exparella i el seu actual company per Instagram i acaba detingut

Després d’unes ràpides indagacions, la policia arresta un jove de 22 anys conegut ja per altres incidents i que va alliberar abans fins i tot de passar-lo a disposició judicial

L'assetjament s'hauria dut a terme per Instragram.
L'assetjament s'hauria dut a terme per Instragram. ARXIU

Ja no era el primer incident que causava. Evidentment, ja havia tingut algun altercat previ amb l’exparella quan encara estaven junts i després haurien seguit les molèsties. Fins al punt que aquest dimecres la policia el va haver d’acabar detenint per l’assetjament que estava provocant a la noia i, també, a l’actual company d’aquesta.

Tots dos van cursar la pertinent denúncia. Rebien amenaces i increpacions de tot tipus a través d’Instagram. Els agents van fer les corresponents indagacions per comprovar que no hi havia una suplantació d’identitat del presumpte assetjador i sense gaire dilacions, després d’haver fet les diligències corresponents, van procedir a citar-lo i detenir-lo. Formalment, l’arrest es va dur a terme dimecres poc abans de la 1 del migdia.

El suposat autor de les amenaces via xarxa social, detingut per un delicte contra la llibertat, no va poder fer gran cosa més que admetre els fets davant la policia. Però en tractar-se, per ara, d’un fet que no revestia excessiva rellevància, se’l va acabar alliberant abans de passar a disposició judicial. Haurà de respondre davant la Batllia quan les autoritats judicials el citin una vegada es completi el dossier i els hi sigui entregat.

Comentaris

Trending