Asseguren que es van trobar una targeta i els detenen per haver-se gastat 130 euros entre tres

Els arrestos, que ja han quedat ‘desactivats’ aquest dimarts després que els joves implicats hagin passat per les dependències judicials, van ser conseqüència de la denúncia efectuada pel titular del document de crèdit

Un vehicle policial accedint a la Seu de la Justícia per traslladar-hi un detingut.
Un vehicle policial accedint a la Seu de la Justícia per traslladar-hi un detingut. Toni Solanelles

La policia ha detingut els darrers dies tres joves acusats d’un delicte contra l’ordre socio-econòmic o, el que és el mateix en aquest cas, per usar una targeta de crèdit que no era seva. Entre els tres, tot just van acabar gastant-se 130 euros. Res de l’altre món. Però suficient perquè els investigadors poguessin seguir el rastre i els acabessin enxampant.

Les detencions es van produir aquest dilluns al migdia arran de la denúncia efectuada pel titular legítim del document de crèdit. Els arrestats serien tres joves residents, de 18, 21 i 24 anys, que van assegurar que es van trobar per casualitat la targeta. En cap cas han reconegut haver furtat. També és cert és que, pel motiu que sigui, van decidir fer-ne ús. I van fer algunes compres per Internet a banda d’utilitzar-la, també, per fer unes adquisicions presencials en un centre comercial d’Andorra la Vella.

Segons les fonts, consultades, totes les compres que van fer van sumar uns 130 euros. Per tant, se’ls hauria imputat un delicte menor pel qual haurien estat suposadament condemnats per la via ràpida aquest dimarts, quan després de passar a disposició judicial i fer-se els tràmits pertinents han recuperat la llibertat.

Comentaris

Trending