L’assassí ha iniciat la fuga amb un cotxe de la víctima i ha acabat confessant des del Tarter

El resident de 31 anys detingut com a suposat autor del crim de la pleta de Vila s’ha aturat no se sap perquè al pàrquing de l’estació i ha demanat el telèfon a una dona que passava per allà per trucar a la policia

Una imatge de l'aparcament del Tarter.
Una imatge de l'aparcament del Tarter. ARXIU

El resident de 31 anys que ha estat detingut aquest matí, poc després de les 8, com a autor del crim que hi havia hagut cinc hores abans a la urbanització Vila del Sol, a la pleta de Vila d’Encamp, ha marxat del lloc dels fets presumiblement amb la intenció de fugir cap a França, on havia estudiat i hi té contactes, amb un dels vehicles de la pròpia víctima. Els investigadors a poc a poc van fent-se una composició de lloc per mirar d’aclarir el cas.

El que és clar hores d’ara, més enllà de l’assassinat en sí, és que en plena operació gàbia, ha estat el propi autor del crim qui ha acabat trucant la policia. Segons les fonts consultades, no se sap per quin motiu, l’home s’ha aturat a l’aparcament de l’estació del Tarter, ha estacionat el vehicle que havia furtat a la víctima després de matar-lo a cops de martell -almenys hauria assegurat que l’objecte contundent amb el qual ha colpejat el cap la víctima seria el martell ensangonat que els investigadors han trobat- i ha demanat a una dona que passava per les immediacions d’on ha estacionat el vehicle si li deixava el telèfon per trucar.

Un agent de la policia científica treballant en el lloc on hi va haver el crim.

Relacionat

Deutes econòmics són la principal hipòtesi del mòbil del crim de la pleta de Vila

Les fonts consultades no han pogut aclarir en quines circumstàncies ha sol·licitat el telèfon a la dona i si ja l’ha advertit del que pretenia explicar als seus interlocutors. El que és clar és que ha trucat al 110 i s’ha ‘presentat’ com l’home que estaven buscant, l’assassí de l’empresari establert a Encamp, i tot informant el comunicant de la seva situació ha demanat que l’anessin a detenir, que esperava l’arribada dels agents.

Dos dels edificis de la urbanització Sol de Vila.

Relacionat

El matí en què la tranquil·litat es va acabar a Vila

Etiquetes

Comentaris

Trending