Aquest dilluns es farà l’autòpsia al malaurat massatgista de l’equip ciclista Movistar

El trasllat de les restes de Pep Toni Escandell, de 52 anys, cap a Mallorca s’hauria de fer a partir de dimarts

Pep Toni Escandell.
Pep Toni Escandell. Movistar

Els experts en medicina legal i forense del Principat tenen previst efectuar aquest dilluns l’autòpsia clínica al malaurat massatgista de l’equip ciclista Movistar Pep Toni Escandell, que va morir aquest dissabte al domicili que tenia als Oriosos, a la Massana, on residia de forma temporal. Escandell era un home molt popular dins el grup ciclista internacional, en què treballava des de feia molts anys.

L’auxiliar de Movistar, on havia retornat aquest mateix any després d’un parèntesi en el conjunt Lotto Soudal, i després d’haver estat bona part de la seva vida professional lligat a José Miguel Echávarri i Eusebio Unzué, havia arribat al Principat divendres procedent de Mallorca, d’on era originari i on també passava llargues temporades, per incorporar-se a una concentració de l’equip a Andorra. De fet, bona part del gros de corredors de Movistar tenen la residència fixada al país per qüestions fiscals i d’entrenament.

Pep Toni Escandell ajudant un ciclista a l'arribada d'una etapa.

Relacionat

Commoció al món del ciclisme per la mort a Andorra d'un massatgista de l'equip Movistar

Escandell no havia tingut mai cap problema físic ni de salut rellevant. Però aquest dissabte es va sentir indisposat i el seu fatal desenllaç va ser molt fulminant. Aquest diumenge han arribat al Principat familiars seus per fer-se càrrec de les despulles i de la tramitació que cal fer, malauradament, davant una desagradable situació com aquesta. L’autòpsia hauria de confirmar una fallada cardíaca com la causa de la defunció.

De 52 anys, Pep Toni Escandell era un home molt conegut i popular del pilot ciclista internacional. No ja sols del Movistar o el Lotto, sinó en general. Era un d’aquells professionals que corren al costat dels corredors, que els empenyen quan cal que tornin a embalar-se després d’una caiguda o que reparteix bidons d’aigua si cal. La commoció ciclista és molt notable. A partir de dimarts és previst que es pugui fer el trasllat de les restes del malaurat massatgista cap a Mallorca.

Etiquetes

Comentaris

Trending